Selskabsmenuer


Menu 1

Vitallio Tunnado med fritterede peberrod
serveret med bær, kapers og rug tulli,
samt hjemmebagt brød og urtesmør.

Lammecoulotte med hvidløg og rosmarin

serveret med pomme anna. Hertil ratatuille,
sprød salat samt rødvinssauce.

Isbombe
serveret med mandel tuil og bær coulis

Kr. 545,-


Menu 2

Laksetatar med lakserogn
serveret med sauce verte og urteslør,
samt hjemmebagt brød og urtesmør.

Helstegt oksefilet
med honning glaseret rodfrugter, serveret
med smørristede kartofler, hertil skysauce.

Panna Cotta
serveret med coulis og bær.

Kr. 555,-


Menu 3

Skaldyrs cocktail på sprød romaine salat
serveret med asparges, citron og
cremede kaviar dressing, samt
hjemmebagt brød og urtesmør.

Oksemørbrad stegt på hvidløg og rosmarin

serveret med pommes fondant. Hertil
grønne bønner, sprød salat
samt sauce bearnaise.

Fragilite
serveret med orange ganache og havtorncoulis.

Kr. 595,-


Menu 4

Røget laks fra egen rygeovn.
serveret med lime creme og oliven,.

samt hjemmebagt brød og urtesmør.


Kalvetyksteg stegt som vildt
serveret med hvide og brunede kartofler.
Hertil waldorfsalat, tyttebær og nødderistede
bønner samt vild sauce.

Kraftig chokoladekage
serveret med lidt sprødt og vaniljeis.

Kr. 585,-


Menu 5

Røget andebryst fra egen rygeovn
serveret med syltede appelsin dadler
og ristede hasselnødder, samt
hjemmebagt brød og urtesmør.

Dyrekølle stegt på timian
serveret med smør stegte kartofler.
Hertil waldorfsalat, tranebær kompot og
årstidens friske grøntsager samt enebærsky.

Nøddekurv
serveret med is, hertil frisk frugt og bær.

Kr. 655,-


Menu 6

Lakseroulade med urtecreme
serveret med syltede skalotte løg
på sprød salat med kaviarcreme,
samt hjemmebagt brød og urtesmør.

Kalvefilet rosa stegt
serveret med små ovnbagte kartofler. Hertil
ristede champignon, saute af årstidens
grønt og sauce bourgogne.

Islagkage
serveret med coulis og bær.


Kr. 675,-


Menu 7

Hummersuppe
Tilsmagt med cognac
samt hjemmebagt brød.

Urtefarseret unghanebryst
serveret med timian rösti.
Hertil årstidens grøntsager
som saute, samt sky sauce.

Nougat mousse
med sprød marcipan og coulis

Kr. 560,-
 

Natmad

Fortunens hotdog

med klassisk garniture
(evt. også fransk hotdog)

Kr. 95,-

Cremet asparges suppe

serveret med hjemmebagt brød


Kr. 95,-

Pølsebord

serveret med 4 slags pølse, lun leverpostej,
3 slags oste. Det hele med alsken garniture.

Kr. 140,-

Mulligatawny

Indisk/engelsk karry suppe. Serveret
med mandelsplitter og druer

Kr. 140,-

Skipperlabskovs

serveret med rødbeder, purløg og bacon.


Kr. 140,-

Små sandwich



Kr. 105,-

Der serveres hjemmebagt brød til natmaden

Alle menuer er incl.:
Velkomstdrink, husets rød- og hvidvin ad libitum + 1 glas dessertvin
samt kaffe og 1 glas Cognac eller Likør og blomsterdekorationer.


Ønsker De at ændre ovennævnte menuer kan det selvfølgelig godt lade sig gøre, giv os et ring så finder vi ud af noget.

Selskaber modtages fra 20 personer og opefter.

Alle arrangementer er berammet til max. 7 timer. Efterfølgende timer efter aftale.

Ret til prisændringer forbeholdes!

Betaling netto kontant!

selskab.jpg (204959 bytes)