Følgende menuer kræver forudbestilling på minimum 20 personer.


Buffet 1


Torske fisk
svøbt i skinke, nagt i ovn.

Fennikel gravad laks

med honning dild creme.

Citron bagt oksefilet
med fløde pomme anna.

Pressede svine nakke
med salat af løg og æbler

Lammekølle
med satlurt/timian creme.

Kylling bryst
 
I dansk æble most med bagt pastinak.

Grøn salat
med urte julienne og vaskede hytteost.

Bede salat
med korn og cremefrais
.
Hvidløgs stegte kartoffelbåde

Æble fromage
med gyldent rav af havre.

Tilbehør
Hjemmebagt brød og smør




Kr. 450,-
min. 20 couverter

Buffet 2


Lakseroulade

med urtecreme.

Italiensk salat

med basilikum vinagreta og parmesan.

Tomat salat
med feta og basilikum.

Vitallio tunnado

Hjemmerøget lakse side
marined i frisk citron med oliven i olie.

Parma skinke med melon

Scampi rejer i salat
vandmelon, agurk, mynte og citron.

Kylling bryst
marinered med basilikum/chili sauce.

Ravioili
med basilikum/chili sauce.

Oksefilet
med salvie og citron.

Kartofler stegt med rosmarin

Tellegio. Gorconzola
med spændende garniture.
 
Tilbehør
Hjemmebagt brød og smør.

Kr. 380,-
min. 20 couverter

Fortunens Luksus Frokost

3 slags hjemmelavet sild


Fiskeanretning bestående af:
Hjemmerøget laks fra egen rygeovn.
Lun fiskefilet med remoulade.

Æg og rejer.

Oksetyndsteg
med pickles og peberrod.

Mørbradbøf
med bløde løg og svampe.

Flæskesteg
med rødkål og surt.

3 forskellige slags oste
med diverse tilbehør.

Tilbehør
Hjemmebagt brød og smør.

Kr. 310,-
min. 15 couverter
Alle arrangementer er berammet til max. 7 timer. Efterfølgende timer efter aftale.

Ret til prisændringer forbeholdes!
Betaling netto kontant!